FR | NL
Home | Over Vax Info | Links | Contacteer ons

Actualiteitprint

Antwerpen / 18de Valentijn Vaccinatiesymposium

gepubliceerd op maandag 13 januari 2020

Het Centrum voor de Evaluatie van Vaccinaties van de UAntwerpen en het Agentschap Zorg en Gezondheid organiseren op vrijdag 7 februari 2020 in Antwerpen het 18de Valentijn Vaccinatiesymposium. Thema dit jaar is: Hoe wordt een vaccin ‘gratis’.

Het programma omvat actuele thema’s en blikt vooruit naar de Europese Vaccinatieweek. Daarnaast organiseren we vraag- en antwoordsessies zodat het publiek mee het programma stuurt en specifieke oplossingen krijgt op vaak zeer praktische vragen of situaties i.v.m. recent geïntroduceerde of langgebruikte vaccins, hun indicatie en toedieningsschema, Vaccinnet, en beleidsonderwerpen. Hiervoor wordt telkens met een panel van vaccin-experten uit de verschillende Vlaamse universiteiten samengewerkt
Het symposium richt zich tot allen die (om) vaccins geven, zowel artsen als verpleegkundigen als mensen betrokken bij het (lokale) beleid. Vorige edities werden niet enkel bijgewoond door medisch personeel van schoolgeneeskunde en Kind & Gezin, maar ook door huisartsen, pediaters, arbeidsgeneeskundigen en niet-clinici die actief zijn rond vaccinaties.

Meer info en inschrijven


Abonneer u op de nieuwsbrief