FR | NL
Home | Over Vax Info | Links | Contacteer ons

Diverse onderwerpenprint

Getuigenis

gepubliceerd op vrijdag 23 november 2012

Een jong gezin heeft ons gecontacteerd met een getuigenis over het overlijden van hun 3 maanden oude baby door kinkhoest. Deze jonge ouders waren verontwaardigd over het feit dat hen nooit een ‘cocoon-vaccinatie’ was aangeboden.

Zij stuurden ons ook een kopie van een brief die een antivaccinatiegroep stuurt aan ouders die een kind hebben verloren door kinkhoest. We publiceren hier (in vertaling) een aantal passages uit die brief.

Het verlies van een kind is altijd bijzonder tragisch. Het probleem is dat er geen enkel bewijs bestaat, integendeel zelfs, dat uw kindje nog zou leven indien de moeder of de grootmoeder zich hadden laten vaccineren. (NVDR: Deze bewering klopt inzoverre dat dit bewijs in individuele gevallen inderdaad niet kan worden geleverd. Maar de aanbeveling van de Hoge Gezondheidsraad is gebaseerd op epidemiologische gegevens, die duidelijk niet besteed zijn aan dit soort organisaties.) (…) Wie zegt, gelet op wat we hierboven hebben geschreven, dat het ergste niet had kunnen worden voorkomen door het tijdig toedienen van vitamine C, voorgeschreven door een goed geïnformeerde (en niet geindoctrineerde) arts, aan uw kindje vanaf de allereerste tekenen van een bronchiolitis? Ook een zachte begeleiding door een homeopathisch pediater had mogelijk kunnen helpen vermits de homeopathie, in tegenstelling tot de officiële geneeskunde, niet machteloos staat bij een bronchiolitis. Verder hadden maatregelen die het immuunsysteem versterken en die een preventief effect hebben, de afloop mogelijk positief kunnen beïnvloeden: borstvoeding, vitamine D, probiotica. Wij weten niet of uw kind nog borstvoeding kreeg? We kunnen alleszins stellen dat een groot aantal mensen (met diverse aandoeningen) nog in leven zou zijn indien de arrogante officiële geneeskunde niet altijd zou pretenderen alles over alles te weten, we beschikken over tal van voorbeelden die dit aantonen. (…) Toekomstige ouders hebben alles te winnen bij veilige en efficiënte preventieve methoden die tegen alle infectieziekten werken. Een voorbeeld daarvan is een dosering van de bloedgehaltes aan vitamine D en zink bij de toekomstige moeder en de grootouders en het aanvullen van eventuele tekorten (een tekort aan zink, vitamine D en zelfs aan ferritine en ijzer kunnen het immuunsysteem verzwakken waardoor u vatbaarder wordt voor allerlei infecties). Ook oligotherapie met vitaminesupplementen aangevuld et koper-goud- zilver is veilig voor de zwangere vrouw.” (…) Bij de eerste tekenen van een verkoudheid bij u zelf of uw grootmoeder kan u bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale mengeling van essentiële oliën die door opwarming zacht verspreid worden in de woonkamer. Dit is een eenvoudige en goedkope inhalatiemethode die zeer effectief is (…)

Deze citaten tonen het bedenkelijke wetenschappelijke niveau van deze vereniging en hoe wordt ingespeeld op schuldgevoelens. Ouders hebben meer dan ooit behoefte aan artsen die hen eerlijk informeren over de bescherming die vaccinatie kan bieden tegen bepaalde infectieziekten.


Abonneer u op de nieuwsbrief